iDNA scan

De iDNA scan is een effectief onderzoek wat laat zien waar je nu bent en je helpt  gebieden te ontdekken waar je nog kunt groeien.
De scan omvat veel facetten van de persoonlijkheid. Onder meer de relationele geschiedenis die een grote bijdrage levert aan je persoonlijkheid.
De iDNA scan maakt zowel feitelijk invloed zichtbaar als je psychologisch vermogen, je communicatie, je interactieprofiel en de invloed van de relationele werkelijkheid in jouw persoonlijk leven.
Onderzoek naar menselijk gedrag gaat steeds sterker uit van het gegeven dat mensen effectiever worden naarmate zij zichzelf beter kennen. Kennis van jezelf met je specifieke talenten en zicht op de balans van geven en ontvangen zullen je helpen de juiste hulpbronnen in je omgeving te zoeken en een plaats te vinden waar jij optimaal van betekenis kunt zijn. Met deze scan wil ik je helpen zelf zichtbaar te worden en zichtbaar te maken wat nog niet zichtbaar is. Hierdoor zal je zelfbewustzijn groeien. En een zelfbewust mens is een stabiel en gelukkig mens.

De scan kan thuis online ingevuld worden waarna deze op locatie besproken wordt.
Het resultaat, inclusief de evaluatie van de afgeronde gesprekken wordt daarna digitaal toegestuurd.