Welkom op de website van Praktijk Kroonen. Ik ben Mieke Kroonen en ik hoop dat je hier een beeld krijgt van wie ik ben en hoe ik werk. Onder het kopje werkwijze kun je daarover lezen en tevens wat mijn competenties zijn.

Ik hou van klaprozen. De intens warme en dieprode kleur die in een berm langs de weg of langs de rand van een weiland te vinden zijn in de zomer. Als kind plukte ik op een warme zomerdag een veldboeket voor mijn moeder. Natuurlijk mochten de prachtige rode klaprozen in mijn boeket niet ontbreken. Samen met het geel, wit en het blauw was het prachtig geworden! Hoe groot was dan ook mijn teleurstelling dat binnen een uur de rozen hun vitaliteit en kracht verloren. Het waren trieste bloemen geworden. Ik leerde dat klaprozen geworteld moeten blijven om te kunnen groeien.

Is het met ons niet precies hetzelfde? Wanneer je door omstandigheden of onrecht in je leven ontworteld bent geraakt en jezelf kwijt bent dan verlies jij je kleur en vitaliteit. Als je verlangt naar herstel en opnieuw wilt wortelen dan mag je mij bellen of een email sturen. Ik neem dan contact met je op en gaan we samen kijken wat bij je past en hoe ik helpen kan.

We zijn ons hele leven bezig
ons aan te passen
omdat we er zo graag bij willen horen...
totdat
we ontdekken dat we er niet bij horen
omdat we ons hebben aangepast...

Mieke Kroonen

Vereniging van Contextueel Werkers

Praktijk Kroonen is aangesloten bij de
Vereniging van Contextueel Werkers